חצילים מטוגנים ללא שמן
חציל קלוי בטריאקי
חמוצים בהכנה מהירה
סלט חצילים בנוסח גאורגי (גרוזיני)
סלט חצילים עם אגוזים - נוסח גאורגי (גרוזיני)
רוטב שזיפים נוסח גאורגי (גרוזיני) - טקמאלי
סלט ירקות נוסח גאורגי (גרוזיני)
סלט פטריות ובצל בחומץ בלסמי
טחינה ביתית מעולה
כרוב לבן בסגנון סיני
סלט עגבניות מבושל - מטבוחה
סלט בלגי
חצילים מטוגנים ללא שמן
|
חציל קלוי בטריאקי
|
חמוצים בהכנה מהירה
|
סלט חצילים בנוסח גאורגי (גרוזיני)
|
סלט חצילים עם אגוזים - נוסח גאורגי (גרוזיני)
|
רוטב שזיפים נוסח גאורגי (גרוזיני) - טקמאלי
|
סלט ירקות נוסח גאורגי (גרוזיני)
סלט פטריות ובצל בחומץ בלסמי
|
טחינה ביתית מעולה
|
כרוב לבן בסגנון סיני
![]() חצי כוס חומץ רבע עד חצי כוס רוטב סויה. 2 כפות שומשום קלוי קלות. ( לטגן את השומשום על מחבת טפלון או מחבת ברגהוף ללא שמן ) כף סוכר. כף מלח.
|
סלט עגבניות מבושל - מטבוחה
|
סלט בלגי
מצרכים: 1 אנדיב בלגי, פרוס דק ללא החלק הפנימי והקשה חופן עלי רוקט ואורוגולה חופן אגוזי מלך קלויים 1 סלק, אפוי בנייר כסף, קלוף וחתוך לפרוסות דקות 60 גרם גבינת דנבלו או כל גבינה כחולה אחרת, מפוררת
לאגסים ביין: 2-3 אגסים קלופים ומגולענים 1 כוס יין לבן 1/3 כוס סוכר 1 יח' ציפורן 1 כוכב אניס 1 מקל קינמון
לוינגרט פטל: 3 כפות שמן זית 6 כפות שמן קנולה 1 בצל שאלוט קצוץ 1 שן שום כתושה 1 כפית מלח דק 1/4 כפית פלפל שחור גרוס 3 כפות חומץ פטל 2 כפות דבש
1. מכינים אגסים ביין: בסיר קטן ועמוק מערבבים את האגסים עם יין, סוכר, ציפורן, כוכב אניס ומקל קינמון. מבשלים כשעה על אש נמוכה. מסירים מהאש ומצננים. 2. מכינים את הויניגרט: טוחנים את כל חומרי הרוטב פרט לשמן בבלנדר ידני או במעבד מזון, מוסיפים את השמן תוך כדי טחינה. 3. מרכיבים את המנה: מערבבים את חומרי הסלט בקערה ומסדרים בצלחת עמוקה
בתיאבון. |