מצרכים:

חזה עוף פרוס היטב, ללא שומן (ניתן להשתמש בסטייק פרגית)
כוס יין אדום יבש
1 – 2 כפות רוטב סויה
4 שיני שום
חבילת פטריות טריות
2 בצלים קצוצים
קוביות סלרי (גבעול) 
3 כפות דבש
מלח ופלפל שחור
פטרוזיליה קצוצה
4 כפות שמן זית
 

לעבודה...

1. מכינים מחבת ברגהוף לטיגון ללא שמן.
2. פורסים את חזה העוף ומטגנים משני הצדדים (בשיטת הטיגון של ברגהוף)
3. מוציאים ומניחים בצד.
4. מכניסים למחבת (כשהוא עדיין חם) את הבצל, הפטריות והסלרי ומטגנים במשך 4 דקות.
5. מערבבים ומוסיפים את היין, ואת הדבש, רוטב הסויה, השום והתבלינים (לפי הטעם)
6. מביאים לרתיחה ומכניסים את חזה העוף.
7. מכבים את האש אחרי דקה, ומשאירים במכסה סגור לספיגת הטעמים.

איך מגישים?
בצלחת גדולה, מניחים את חזה העוף בצד אחד, ובצד השני מעט מהירקות (פטריות, סלרי וכד').
מזליפים על הסטייק מעט מהרוטב, בתוספת שום קצוץ, פטרוזיליה קצוצה ומעט שמן זית.


בתיאבון!


רוצים מתכונים נוספים - בקרו בדף פייסבוק שלנו:

https://www.facebook.com/pages/BergHOFF-Israel