מצרכים:
נתחי פילה סלמון ללא עצמות
חבילת עלי בייבי
מלח ופלפל לפי הטעם
4 כפות שמן זית
חופן כוסברה קצוצה
4 שיני שום קצוצות
2 כפות רוטב סויה
רבע כוס חומץ בלסמי
 

לעבודה...
1. ראשית, מכינים את מצע עלי הבייבי.
2. מערבבים בקערה את חומרי הטיבול: חומץ בלסמי, סויה, שום ומעט שמן זית.
3. ממליחים ומפלפלים, לפי הטעם, ומוסיפים את עלי הבייבי.
4. מערבבים בזהירות, כדי לשמור על המראה הטבעי והטרי.
5. מניחים מנה אחת על צלחת הגשה גדולה במרכז הצלחת. ( לפי כמות המנות).

הכנת הדג והגשתו:
1. מכינים מחבת "ברגהוף" לטיגון ללא שמן (לפי ההנחיות המצורפות).
2. מניחים את נתחי הסלמון, מכסים את המחבת ומנמיכים את האש.
3. לאחר 3 דקות, חוזרים על הפעולה לטיגון הצד השני.
4. מניחים את הנתחים מעל המצע בצלחת, ומזליפים מעט שמן זית, פטרוזיליה קצוצה ומעט שום קצוץ.


בתיאבון!


רוצים מתכונים נוספים - בקרו בדף פייסבוק שלנו:

https://www.facebook.com/pages/BergHOFF-Israel