מרכיבים:

1 ראש חסה או 1חבילת עלי בייבי
1 בטטה קטנה חתוכה לקוביות
2 כפות שמן
½ כפית מלח
½ בצל סגול
2\1 כוס גרגירי רימון
50 גרם פקאן סיני גרוס

לרוטב:
2\1 כוס מיונז
4\1 כוס מיץ תפוזים
2 כפות חומץ
1 כף חרדל
2 שיני שום כתושות
קורט מלח
קורט פלפל שחור
2 כפות סוכר דמררה

הכנת הסלט:
את קוביות הבטטה מקפיצים במחבת עם השמן והמלח עד לריכוך או לחילופין אופים בתנור בחום של 200 מעלות.
מצננים מעט ומעבירים לקערה. קורעים את החסה לרצועות גסות, חותכים את הבצל לטבעות דקיקות ומעבירים הכול לקערה.
מוסיפים את הרימונים ואת הפקאן.

הכנת הרוטב:
מערבלים את כל רכיבי הרוטב בעזרת בלנדר מקל ויוצקים על הסלט סמוך להגשה.

בתיאבון!


רוצים מתכונים נוספים - בקרו בדף פייסבוק שלנו:

https://www.facebook.com/pages/BergHOFF-Israel