מצרכים

6 סלקים
לתחמיץ
1 כוס חומץ
1 כוס מים רותחים
3 עלי דפנה
7 כפיות סוכר
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי
1/3 כוס שמן
4 כפות פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה
מבשלים את הסלק בקליפתו ללא השורש והעלים כשהוא מכוסה במים, עד שסכין ננעצת בו בקלות.
מקררים ומקלפים את הסלקים.
מוציאים כדורים בעזרת כף פריזייאן.
מתבלים ומערבבים.
טועמים ומתקנים תיבול.
מניחים ללילה במקרר לספיגת טעמים.

(את שאריות הסלק אפשר לטחון, לתבל כמו את הכדורים ולהוסיף חזרת. מתקבל סלט חזרת – "חריין".)


בתיאבון!


רוצים מתכונים נוספים - בקרו בדף פייסבוק שלנו:

https://www.facebook.com/pages/BergHOFF-Israel