מצרכים:

3 תפוחי אדמה בינוניים, קלופים וחתוכים לקוביות
3 בטטות גדולות, קלופות וחתוכות לקוביות
2 בצלים קטנים
3 כפות מים
2 כפות שמן
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
 

לעבודה...

1. מכניסים את כל הירקות לסיר קר של ברגהוף.
2. מוסיפים 3 כפות מים (ניתן לוותר על המים, תלוי בגובה האש)
3. מכסים את הסיר ומדליקים אש נמוכה למשך 30 דקות.
4. מרסקים את תפוחי האדמה בעזרת מועך או בעזרת מעבד מזון.
5. את הבצל רצוי לקצוץ במעבד מזון (לרוב, בגלל הילדים)
6. מוסיפים את התבלינים

בתיאבון!


רוצים מתכונים נוספים - בקרו בדף פייסבוק שלנו:

https://www.facebook.com/pages/BergHOFF-Israel