סלט פטריות ובצל בחומץ בלסמי
יום חמישי, 21 בנובמבר 2013 11:44:37 Asia/Jerusalem
מצרכים:
|
3 בצלים בינוניים חבילת פטריות טריות (כל המרבה הרי זה משובח) חצי כוס חומץ בלסמי מלח ופלפל שחור 3 כפות שמן זית כתית
|
אופן הכנה:
|
1. קוצצים את הבצל היטב ואת הפטריות חותכים ל-2. 2. מטגנים ללא שמן במכסה סגור, במשך 5 דקות. 3. פותחים, מטבלים ומטגנים עוד דקה. 4. מוזגים לקערת הגשה ומוסיפים את שמן הזית.
|
בתיאבון!
רוצים מתכונים נוספים - בקרו בדף פייסבוק שלנו:
https://www.facebook.com/pages/BergHOFF-Israel
פורסם בקטגוריה
מתכוני סלטים
עליך להיות מחובר על מנת לפרסם הערה.