מצרכים:

חצי קילו בשר טחון
1 בצל בינוני
5 שיני שום
חופן פטרוזיליה קצוצה
מעט מלח ופלפל שחור
כפית כמון
 

אופן ההכנה:

מערבבים את הבשר עם חומרי הטיבול (את הבצל לגרד דק ללא הנוזלים).
יוצרים קציצות שטוחות (בדומה לקבב).

1. לוקחים מחבת ברגהוף ומניחים על האש (בהתאם להנחיות ברגהוף).
2. מניחים ומצמידים את הקציצות לתחתית המחבת ומכסים.
3. ממתינים 1 – 2 דקות (לא לפתוח את המכסה), ומנמיכים את האש למינימום.
4. ממתינים חצי דקה, פותחים את המחבת והופכים את הקציצות.
5. ממשיכים בטיגון על אש קטנה עם מכסה סגור.

הקציצות יצאו שחומות ויפות וכמובן פריכות ולא יבשות. והטעם – כמו על האש.


בתיאבון!


רוצים מתכונים נוספים - בקרו בדף פייסבוק שלנו:

https://www.facebook.com/pages/BergHOFF-Israel