המפתח לבריאות טובה הוא תזונה נכונה וביראה במינון מתאים. משפט קלישאי למדי ומה לעשות שגם נכון עובדתית. מה שמחייב אותנו להקפיד על התזונה שלנו ושל ילדנו הרבה יותר (או לפחות כמו) שאנו מקפידים על התחזוקה של הרכב או של הבית שלנו... כלי בישול איכותיים מחומרים טובים יוסיפו בריאות לתבשילים ולמאכלים שיתבשלו בהם. אם חשוב לכם אוכל ביתי איכותי עשוי מחומרי גלם מעולים, איך אפשר להתפשר על בישול בכלי בישול בינוניים או נמוכים ברמתם? התשובה לתמיהה הזו היא שרבים לא מספיק מודעים להבדלים המשמעותיים שקיימים בין כלי בישול אלו לאחרים. הם הולכים בחנות לכלי בית בין מדפי הסירים ורואים את הפערים המשמעותיים במחירים , כאשר ניתן למצוא סיר ב-30 או 40 ₪ ולעומתו ניצבים בגאון הסירים היקרים בשווי של למעלה ממאה שקלים במקרה הטוב (הזול ביותר...).

 

אז מהו ההבדל בין סיר אחד למשנהו והאם באמת כדאי להשקיע סכומים גבוהים שכאלה במה שבסך הכול משמש אותנו בבישול התבשילים במטבח? כלי בישול מאלומיניום- עברו מן העולם אם ירשתם איזשהו סיר מסבתא שלכם או משהו בדומה, סביר להניח שהוא היה עשוי מאלומיניום. אלומיניום נחשב למתכת זולה אך היתרון המרכזי שלה הוא בכך שהוא נחשב למוליך חום טוב. כיום, סירי אלומיניום נדחקו לפינה בגלל הדעות שטוענות שמהאלומיניום נפלטים חומרים מסוכנים בעת החימום שלו ולכן רבים כבר לא משתמשים בכלי בישול מאלומיניום. את מקומם של סירי אלומיניום תפסו סירי הנירוסטה. המחיר של כלי בישול אלו סביר למדי, אם אנו לא מדברים על מותגים כמו סולתם שאצלם משלמים לא מעט על המותג... כלי בישול מנירוסטה- הבחירה המושלמת! לסירי נירוסטה יתרונות רבים:  עמידות לחום- אינם מתקלפים ואין שום חשש לשטוף אותם בצמר פלדה.  נקיים מחומרים כימיים- אינם פולטים עופרת וקדמיום ושאר כימיקלים שעלולים להיפלט כתוצאה מהתחממות גבוהה של מתכת.  אורך החיים של כלי בישול מנירוסטה ארוך בדרך כלל וסביר להניח שאף יורישו לכם סירי נירוסטה טובים מהדור הקודם... כלי בישול איכותיים הוא דבר חשוב שכדאי להשקיע בו ולא לוותר על איכות החשובה לגוף בשביל להרוויח עוד כמה שקלים.

מקרר תעשייתי