חומרים ל-4 מנות

4 חזות עוף ללא עור ועצם עגבניות מיובשות בשמן זית רוטב ברביקיו

לציפוי

2 כפות פרג שלם

כף וחצי פטרוזיליה קצוצה

כפית עלי טימין טרי

3 כפות אגוזים קצוצים

1/2 כפות זרעוני שומר

1/2 כפית גרגרי כוסברה

מלח, פלפל גרוס

הוראות הכנה

- יוצרים בעזרת סכין חדה כיס בחזה העוף וממלאים בעגבניות מיובשות.

- מושחים את חזה העוף בשכבה דקה של רוטב ברביקיו.

- מערבבים את כל חומרי הציפוי ומצפים את העוף משני צדדיו.

- מניחים על ניר אפייה בתבנית.

- אופים בתנור שחומם מראש ל-185 מעלות במשך כ-20 דקות.

שדרוג

ניתן להחליף את רוטב הברביקיו ברוטב צ'ילי מתוק / רוטב שזיפים / סילאן או חרדל.


בתיאבון!


רוצים מתכונים נוספים - בקרו בדף פייסבוק שלנו:

https://www.facebook.com/pages/BergHOFF-Israel