חומרים ל-4 מנות
4 חזות עוף ללא עור ועצם עגבניות מיובשות בשמן זית רוטב ברביקיו
לציפוי
2 כפות פרג שלם
כף וחצי פטרוזיליה קצוצה
כפית עלי טימין טרי
3 כפות אגוזים קצוצים
1/2 כפות זרעוני שומר
1/2 כפית גרגרי כוסברה
מלח, פלפל גרוס
הוראות הכנה
- יוצרים בעזרת סכין חדה כיס בחזה העוף וממלאים בעגבניות מיובשות.
- מושחים את חזה העוף בשכבה דקה של רוטב ברביקיו.
- מערבבים את כל חומרי הציפוי ומצפים את העוף משני צדדיו.
- מניחים על ניר אפייה בתבנית.
- אופים בתנור שחומם מראש ל-185 מעלות במשך כ-20 דקות.
שדרוג
ניתן להחליף את רוטב הברביקיו ברוטב צ'ילי מתוק / רוטב שזיפים / סילאן או חרדל.
בתיאבון!
רוצים מתכונים נוספים - בקרו בדף פייסבוק שלנו: