מצרכים:

 

1 דג פורל.
50 גרם אטריות אורז.
1 כף רוטב סויה.
1 כף שמן סומסום.
שורש ג'ינג'ר טרי.
-בצל ירוק פרוס לטבעות
-בצל אדום פרוס דק על חצי
1גזר פרוס לרצועות דקות.
1 פלפל אדום
1 פלפל צהוב
חופן נבטים סיניים
מלח, פלפל שחור גרוס.
2 כפות שמן זית. 

 

אופן ההכנה:
- מפלטים את דג הפורל ומשאירים רק את הזנב מחובר לפילה (פתוח).
-מתבלים את הדג בשמן זית, מלח, פלפל שחור גרוס וג'ינג'ר מגורד,. מכניסים לתנור בחום 180 מעלות למשך 25 דקות.
מחממים -במחבת מחומם עם שמן זית ושמן סומסום, מקפיצים את הירקות ואטריות האורז, מתבלים בסויה, מלח ופלפל לפי הצורך.
- מניחים במרכזו של כלי הגשה רצוי מניחים מאת הסלט האסייתי החם במרכז ועליו את פילה הדג.

מעטרים בטלטלתי בצל ירוק. 

 


בתיאבון!


רוצים מתכונים נוספים - בקרו בדף פייסבוק שלנו:

https://www.facebook.com/pages/BergHOFF-Israel