מצרכים ל-6 מנות:
800 גרם פרגיות ללא עצם ועור חתוך לקוביות 

2 בצלים גדולים קלופים וחתוכים לרצועות
כוס יין אדום

2 כפות סוכר חום

12 שזיפים שחורים מגולענים וחתוכים לחצי

רבע מקל קינמון

8 כפות שמן קנולה או תירס

חצי כפית פלפל גרוס
מלח לפי הטעם

 

אופן ההכנה:
מחממים מחבת כבדה עם שמן לחום גבוה ומטגנים את הבצל עד להשחמה .

מוסיפים את הפרגיות ומטגנים עוד כ-4 דקות עד להשחמה.

מפזרים את הסוכר החום ומוסיפים שזיפים. כאשר הסוכר מתמוסס ונוצר קרמל, מוסיפים את היין האדום ומנענעים את המחבת.

מנמיכים להבה, מבשלים עוד כ-15 דקות ומגישים

 


בתיאבון!


רוצים מתכונים נוספים - בקרו בדף פייסבוק שלנו:

https://www.facebook.com/pages/BergHOFF-Israel