מצרכים ל-6 מנות:
2 בצלים גדולים קלופים וחתוכים לרצועות 2 כפות סוכר חום 12 שזיפים שחורים מגולענים וחתוכים לחצי רבע מקל קינמון 8 כפות שמן קנולה או תירס חצי כפית פלפל גרוס אופן ההכנה: מוסיפים את הפרגיות ומטגנים עוד כ-4 דקות עד להשחמה. מפזרים את הסוכר החום ומוסיפים שזיפים. כאשר הסוכר מתמוסס ונוצר קרמל, מוסיפים את היין האדום ומנענעים את המחבת. מנמיכים להבה, מבשלים עוד כ-15 דקות ומגישים
800 גרם פרגיות ללא עצם ועור חתוך לקוביות
כוס יין אדום
מלח לפי הטעם
מחממים מחבת כבדה עם שמן לחום גבוה ומטגנים את הבצל עד להשחמה .
בתיאבון!
רוצים מתכונים נוספים - בקרו בדף פייסבוק שלנו: