מצרכים:

4 קישואים
2 זוקיני
4 גזרים
4 בצלים קטנים מאוד.
1 בטטה גדולה.
1 תפוח אדמה בינוני.
4 כפות שמן זית כתית איכותי
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה דק דק.
 

לעבודה...

1. חותכים את הירקות לקוביות לא קטנות (2.5 על 2.5). מומלץ לחתוך כל ירק בצורה שונה (למשל עיגולים בגזר וכיו"ב)
2. מכניסים את כל הירקות לסיר קר של ברגהוף, מכסים ומדליקים את הכיריים לאש נמוכה למשך 30 דקות.
3. כעת, בודקים שהירקות מבושלים (אש נמוכה יכולה להשתנות לפי סוג הכיריים).
4. מורידים את הסיר מהאש ומצננים אותו במשך 5 דקות במכסה פתוח.
5. להוסיף לסיר את שמן הזית והפטרוזיליה ולנער אותו בעדינות לפיזור יפה.
 
ניתן להגיש כשכל קבוצת ירקות נמצאת ביחד או בצורה מעורבבת.

בתיאבון!


רוצים מתכונים נוספים - בקרו בדף פייסבוק שלנו:

https://www.facebook.com/pages/BergHOFF-Israel