מצרכים לבצק:

 

2 כפות שמן זית או קנולה

חצי ק"ג כבד אוף שרוף על האש ומומלח (לאלו ששומרים על הקשרות),

2 בצלים פרוסים לעגולים,

2-3 שיני שום כתושים

גמבה צהובה 1 חתוך לרבועים קטנים,

1/2 פלפל ירוק קצוץ דק,

חמלי סונלי (כוסברה יבשה תבלין)

קארי על קצה הכפית (לא לשים הרבה תבלין דומיננטי)

פלפל שחור 1/4 כפית

1 כפית פפריקה אדומה מתוקה

1/2 כפית מלח או לפי הטעם

1/2 כוס מים רותחים.

 

 

 

אופן הכנה:

לטגן את כבדי העוף השטופים וחתוכים או שלמים במחבת עם שמן.

בהדרגה להוסיף את רצועות הבצל, שום, גמבה צהובה ופלפל יריק.

לערבב ולוסיף את התבלינים בהדרגה.

שוב לערבב ולאחר כ- 3 דקות בישול להוסיף את המים.

להתחיל לצמצם את הרוטב שהוא גם יפה וגם מאוד טעים עד לקבלת רוטב מעט סמיך. 


בתיאבון!


רוצים מתכונים נוספים - בקרו בדף פייסבוק שלנו:

https://www.facebook.com/pages/BergHOFF-Israel


בתיאבון!


רוצים מתכונים נוספים - בקרו בדף פייסבוק שלנו:

https://www.facebook.com/pages/BergHOFF-Israel