נוצר ב-
קבע כיוון יורד
פר עמוד

6 מוצר(ים)

מנה חגיגית במיוחד וקלה מאוד להכנה.

בזכות ציפוי הפרג שלה המנה מתאימה במיוחד לימי הפורים, אך היא יכולה להתאים מאוד כמנה עיקרית מעניינת ושונה במקצת בסעודות חגיגיות בכל ימות השנה.

להמשך קריאה
Comments | פורסם בקטגוריה בישול וטיגון בשרים על-ידי BergHOFF

פרגיות מוקפצות עם בצל , שזיפים ויין אדום

יום שלישי, 11 בנובמבר 2014 19:57:11 Asia/Jerusalem

מדובר במתכון קל, מהיר, עם טעם של עוד ומשגע

להמשך קריאה
Comments | פורסם בקטגוריה בישול וטיגון בשרים על-ידי BergHOFF

חזה עוף מוקפץ עם ירקות

יום חמישי, 21 בנובמבר 2013 12:46:31 Asia/Jerusalem

מתכון זה מיוחד עבור סירים ומחבתות "ברגהוף" לבישול וטיגון ללא שמן או מים

להמשך קריאה
Comments | פורסם בקטגוריה בישול וטיגון בשרים על-ידי BergHOFF

סטייק עוף ביין אדום

יום חמישי, 21 בנובמבר 2013 12:16:35 Asia/Jerusalem

מתכון זה מיוחד עבור סירים ומחבתות "ברגהוף" לבישול ולטיגון עם מעט שמן או מים

להמשך קריאה
Comments | פורסם בקטגוריה בישול וטיגון בשרים על-ידי Berghoff

קציצות בשר מטוגנות עם מעט שמן

יום חמישי, 21 בנובמבר 2013 12:11:36 Asia/Jerusalem

מתכון זה מיוחד עבור סירים ומחבתות "ברגהוף" לבישול ולטיגון ללא שמן או מים

להמשך קריאה
Comments | פורסם בקטגוריה בישול וטיגון בשרים על-ידי Berghoff

כבד עוף עם רצועות עוף וגמבה צהובה

יום חמישי, 21 בנובמבר 2013 12:07:48 Asia/Jerusalem

כבד עוף עם רצועות בצל וגמבה צהובה פשוט מעדן לצד פתיתים אפויים או אורז וסלט גאורגי....

להמשך קריאה
Comments | פורסם בקטגוריה בישול וטיגון בשרים על-ידי Berghoff
נוצר ב-
קבע כיוון יורד
פר עמוד

6 מוצר(ים)