נוצר ב-
קבע כיוון יורד
פר עמוד

פריטים 1 עד 10 מתוך 13 פרטים

דף:
  1. 1
  2. 2

קיש גבינה, מנגולד ונענע

יום חמישי, 21 בנובמבר 2013 13:18:35 Asia/Jerusalem

 הקיש הזה הוא דוגמה טובה למנה שכיף להתחיל בה את הבוקר. עלי המנגולד והנענע הירוקים, המשולבים בתערובת של גבינות מלוחות ותבלינים, מקנים לקיש טעם מיוחד

להמשך קריאה
Comments | פורסם בקטגוריה מאפים - עוגות על-ידי BergHOFF

עוגת גבינה בחושה ואגסים

יום חמישי, 21 בנובמבר 2013 13:17:42 Asia/Jerusalem

 עוגה קלה עם שילוב מנצח של אגסים וגבינת שמנת. השימוש בקמח תירס מעניק לעוגה יציבות ונימוחות, ואינו הופך אותה ליבשה וקשה.

להמשך קריאה
Comments | פורסם בקטגוריה מאפים - עוגות על-ידי BergHOFF

עוגת גבינה עם קרמבל תפוזים

יום חמישי, 21 בנובמבר 2013 13:16:38 Asia/Jerusalem

 גרסה חדשה למתכון קלאסי עם טוויסט - הוספת קליפת התפוז המגוררת לקרמבל מעניקה לו טעם חדש ומפתיע והופכת את העוגה לישראלית.

להמשך קריאה
Comments | פורסם בקטגוריה מאפים - עוגות על-ידי BergHOFF

פאי גבינה ושבבי שקדים

יום חמישי, 21 בנובמבר 2013 13:15:36 Asia/Jerusalem

 מתכון לפאי גבינה משודרג שמתאים כקינוח לארוחה שלמה או פשוט כנישנוש לצד הקפה או התה

להמשך קריאה
Comments | פורסם בקטגוריה מאפים - עוגות על-ידי BergHOFF

עוגת גבינה ושמנת

יום חמישי, 21 בנובמבר 2013 13:14:51 Asia/Jerusalem

 לפניכם מתכון שמוכיח שלבן אינו צבע אחיד: השמנת והגבינה יוצרות יחד עוגה נפלאה וטעימה בצבעי לבן

להמשך קריאה
Comments | פורסם בקטגוריה מאפים - עוגות על-ידי BergHOFF

עוגת גבינה דלת קלוריות ושומן

יום חמישי, 21 בנובמבר 2013 13:13:22 Asia/Jerusalem

 גרסה מופחתת קלוריות, סוכר ושומן לעוגת הגבינה הקלאסית, ועדיין היא עוגה נהדרת, שתקבל מחמאות לא רק משומרי המשקל.

להמשך קריאה
Comments | פורסם בקטגוריה מאפים - עוגות על-ידי BergHOFF

עוגת גבינה עם משמש

יום חמישי, 21 בנובמבר 2013 13:12:44 Asia/Jerusalem

 גרסה לאחד המתכונים האהובים עליי המשלבים קדאיף קריספי עם גבינת מסקרפונה. לכבוד עונת המשמשים, שילבתי אותם במתכון עם מי זהר והתוצאה פשוט מענגת.  

להמשך קריאה
Comments | פורסם בקטגוריה מאפים - עוגות על-ידי BergHOFF

עוגת גבינה אפויה

יום חמישי, 21 בנובמבר 2013 13:08:58 Asia/Jerusalem

 אחד מהמתכונים הבסיסיים והעתיקים. העוגה עשירה בטעמים, קלה להכנה, אינה מתוקה, שמנה או מכבידה מדי ומומלץ להגישה בליווי תותים או דובדבנים.

להמשך קריאה
Comments | פורסם בקטגוריה מאפים - עוגות על-ידי BergHOFF

מדריך להכנת עוגות גבינה

יום חמישי, 21 בנובמבר 2013 13:07:55 Asia/Jerusalem

 איך מכינים עוגת גבינה, איך מתאימים את הגבינה לסוג העוגה ואיך מונעים "צניחה" של העוגה, וגם: שדרוגים למתכונים פופולריים. המדריך השלם לעוגות גבינה

 הילה של מסתורין וסודיות מרחפת מעל אומנות ההכנה של עוגות גבינה, ובמיוחד סביב עוגות גבינה אפויות. אינספור טריקים ושיטות הומצאו כדי למנוע "צניחות" של הפלא הלבן, וגם גם בהכנת עוגות קרות נדרשת הבנה בסיסית של התנהגות חומר הגלם העיקרי – הגבינה, וכן היכרות עם תהליך הקרישה. "כולה קצת ג'לטין", יגידו אלה שמכינים עוגות גבינה קרות עם טופים מפוארים של פירות יער מתוך שינה. אבל כמו בכל אומנות, גם כאן נדרשת מיומנות, ולכן כאן אנחנו מביאים טיפים שיכניס אותנו בנבכי הסודות המקצועיים.

להמשך קריאה
Comments | פורסם בקטגוריה מאפים - עוגות על-ידי BergHOFF

פנטזיית סופגניות קטנטנות עם מטבלים מתוקים

יום שלישי, 19 בנובמבר 2013 09:45:18 Asia/Jerusalem

בדרך כלל אין איזון בין גודל הסופגנייה לכמות המלית. לכן החלטתי לוותר על המלחמה עם המזרקים ולהגיש סופגניות פצפוניות עם קרמים לטבילה במגוון טעמים. גם הבצק הוא לא הלחמי הרגיל, אלא בצק ל-Beignets - סופגניות חמאתיות מניו אורלינס. את הקרמים אפשר להכין מראש ולשמור במקרר. שימו לב שגם את הבצק יש להתחיל להכין יום לפני.

להמשך קריאה
Comments | פורסם בקטגוריה מאפים - עוגות על-ידי Berghoff
נוצר ב-
קבע כיוון יורד
פר עמוד

פריטים 1 עד 10 מתוך 13 פרטים

דף:
  1. 1
  2. 2