בגודל מיני, בצורה מעוררת התפעלות ובטעם כובש. תנו לילדים ליהנות מהקישוט.

 


חומרים ל-30-25 סופגניות לב בקוטר 7 ס"מ:
5 כוסות (700 גרם) קמח לחם
50 גרם (1 קובייה) שמרים
100 גרם (1/2 כוס) סוכר
360 מ"ל (½1 כוסות) חלב
2 ביצים
40 גרם חמאה רכה
שמן לטיגון
לגנאש שוקולד לבן-ורוד:
300 גרם שוקולד לבן
200 מ"ל שמנת מתוקה
מעט צבע מאכל ורוד
לציפוי ורוד:
1/2 חלבון
150 גרם (¼1 כוסות) אבקת סוכר
צבע מאכל ורוד
לקישוט:
סוכריות אדומות


+ מכינים את הסופגניות:ממיסים את השמרים ב-1/2 כוס חלב.
+ מערבבים את שאר החומרים בקערת מיקסר עם וו לישה, ומוסיפים את החלב עם השמרים המומסים.
+ לשים במשך 12 דקות לקבלת בצק רך. מכסים את הקערה בניילון נצמד, ומתפיחים כשעה עד להכפלת הנפח.
+ מפזרים שפע קמח על משטח עבודה, ומרדדים את הבצק לעלה בעובי 2 ס"מ. קורצים לבבות בינוניים בעזרת קורצן ומתפיחים שנית (עד להכפלת נפח הסופגניות)..
+ מחממים שמן ומטגנים את הסופגניות משני הצדדים עד שמזהיב. את הצד העליון מכניסים לשמן ראשון, מטגנים.
+ מכינים ציפוי אייסינג ורוד: טורפים חלבון קלות בקערה, מוסיפים אבקת סוכר ומערבבים עד לקבלת עיסה לבנה וסמיכה. אפשר לצבוע בצבעי מאכל.
+ מכינים גנאש שוקולד לבן-ורוד: מחממים שמנת לרתיחה, מוסיפים שוקולד לבן, ממתינים דקה-שתיים ומערבבים לתערובת אחידה. אפשר לצבוע בצבעי מאכל
+ טובלים את הלבבות בגנאש, אח"כ בציפוי האייסינג. זורים סוכריות אדומות סביב השוליים ומגישים.


בתיאבון!


רוצים מתכונים נוספים - בקרו בדף פייסבוק שלנו:

https://www.facebook.com/pages/BergHOFF-Israel