מצרכים:

10 עגבניות גדולות בשלות.
5 שיני שום קצוצות.
2 פלפל מתוק אדום
1 פלפל ירוק 
2 פלפל חריף אדום (אפשרות לאוהבי החריף)
כף פפריקה מתוקה.
כפית פפריקה חריפה (שוב, לאוהבי החריף)
מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
5 כפות שמן (זית, או כל שמן אחר)
 

אופן הכנה:

1. קולפים את העגבניות בעזרת קולף עגבניות, או בעזרת חליטה מספר דקות במים רותחים.
2. חותכים לרבעים ומניחים בסיר בינוני.
3. מתחילים לבשל באש בינונית עד לרתיחה ומנמיכים.
4. פורסים את הפלפלים לרצועות ומוסיפים לסיר. המהדרים קולים את הפלפלים. ניתן לקלות בסיר ברגהוף, ללא שמן.
5. מוסיפים את השום והתבלינים וממשיכים על אש קטנה, עד שכל הנוזלים יצאו.
6. התוצאה שתתקבל צריכה להיות סמיכה ואדומה.
7. כשהתבשיל מצטנן מעט, יש להוסיף את השמן ולערבב היטב.

בתיאבון!


רוצים מתכונים נוספים - בקרו בדף פייסבוק שלנו:

https://www.facebook.com/pages/BergHOFF-Israel