מצרכים: 
1 כרוב לבן בינוני
חצי כוס חומץ
רבע עד חצי כוס רוטב סויה.
2 כפות שומשום קלוי קלות. ( לטגן את השומשום על מחבת טפלון או מחבת ברגהוף ללא שמן )
כף סוכר.
כף מלח.
 

אופן הכנה:

1. קוצצים את הכרוב לרצועות דקות. (מנדולינה מאוד תעזור כאן)
2. משרים את הרצועות במים עם כף מלח למשך 10 דקות
3. שוטפים ומייבשים מעט במסננת
4. מעבירים לקערה מתאימה
5. מכינים תערובת מהסויה הסוכר והחומץ
6. שופכים לקערה עם הכרוב ומערבבים היטב
7. זורים את השומשום הקלוי ומערבבים קלות

בתיאבון!


רוצים מתכונים נוספים - בקרו בדף פייסבוק שלנו:

https://www.facebook.com/pages/BergHOFF-Israel