מפיתוח המוצר ועד לייצורו

מפיתוח המוצר עד לייצר


צוות מומחים דואג לכל שלבי הייצור. החל מעבודת המחקר הראשונית וכלה במוצר הסופי המגיע למחסנים שלנו. אף פרט, קטן כלל שיהיה, אינו חומק מעיננו, כך, אנו מוודאים שכל פרט הנושא את התווית BergHOFF (ברגהוף) עומד בדרישות האיכות הקפדניות והנוקשות שלנו.

במרכז המחקר הטכני שלנו, טכנאים ומעצבים עמלים ללא הרף בחיפוש אחר חומרים מהפכניים אשר יכולים לשמש אותנו בדרכים מפתיעות וחדשניות. העבודה עם מעצבים ידועי שם, מדגישה ביתר שאת את אופיים הייחודי של מוצרי BergHOFF (ברגהוף). מספר לא מבוטל מהעיצובים שלנו זכו בפרסי עיצוב בינלאומיים.

שיתוף הפעולה השוטף בין צוותי העיצוב, המומחים הטכניים והשותפים הבינלאומיים בשילוב התייעלות מתמדת של שיטות הייצור, מאפשרים לנו להציע את מוצרינו במחירים אטרקטיביים. כך יוצא שמוצרי BergHOFF (ברגהוף), המאופיינים בעיצוב ואיכות גבוהים ביותר, מוצעים במחיר אפשרי לכל כיס.

בעקבות תהליך החימום, חומרים המשמשים כבסיס לכלי בישול, מתרחבים במהלך הבישול. החום גורם לתחתית שטוחה לשנות את צורתה למשטח קמור. זו הסיבה שתחתיות של כלי בישול מסורתיים מעוצבות כמשטח קעור קמעה. באופן זה, בעת החימום המשטח יתרחב ויהפוך לשטוח בזמן החימום על משטח הבישול. החיסרון הגדול ביותר בפיתרון זה הוא שיש צורך בחימום מקדים של הבסיס עד שישתטח ויביא לידי ביטוי את היתרונות שבדבר. זהו הקשר הישיר לאובדן אנרגיה, לשריפה ולהדבקות מזון בתחתית הסיר.



פיתוח מוצרי ברגהוף